BADIIY ADABIYOTLARNI TABIYACHINING NUTQ FAOLIYATIDAGI O’RNI. - G'aniyeva, Hayriniso (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2022)
Ushbu maqqolada tarbiyachining nutq madaniyati , tarbiyachi nutqiga quyilgan pedagogik talablar hamda tarbiyachi nutqining ta’sirchanligi va ifodaviyligi haqida fikirlar bayon etilgan .