Maktabgacha yoshdagi bolalarga axloqiy tarbiya berish mazmuni. - Qilichova, Marxabo (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2023)
Mening ushbu maqolamda bolalarga axloqiy tarbiya berishning ahamiyati haqida gap boradi. Yana,buyuk mutafakkirlarning axloq-odob haqida bildirgan fikirlari ham o’rin egallagan.