BADIIY ASARLARNING INSON RUHIYATIGA TA'SIRI - G'aniyeva, Hayriniso (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2023)
Ushbu maqolada badiy asarlarning inson ruhiyatiga ta’siri haqida zamonaviy fikr mulohazalar yuritilgan.