YUQORI SINF O’QUVCHILARINI QO’L TO’PI MASHG’ULOTLARIDA TEZKORLIK VA CHAQQONLIK JISMONIY SIFATLARINI RIVOJLANTIRISH YO’LLARI: YUQORI SINF O’QUVCHILARINI QO’L TO’PI MASHG’ULOTLARIDA TEZKORLIK VA CHAQQONLIK JISMONIY SIFATLARINI RIVOJLANTIRISH YO’LLARI - axmedov, latif (Физическое воспитание, спорт и здоровье, 2025)
Maqolada gandibol bilan shug’ullanuvchi yuqori sinf o’quvchilarini qo’l to’pi mashg’ulotlarida tezkorlik va chaqqonlik jismoniy sifatlarini rivojlantirish yo’llari xaqida fikrlar bildirilgan.