ПРОБЛЕМЫ РАЗВИТИЯ СОВРЕМЕННОЙ ИНФОРМАЦИОННОЙ КОМПЕТЕНТНОСТИ БУДУЩИХ УЧИТЕЛЕЙ НАЧАЛЬНОЙ ШКОЛЫ: ПРОБЛЕМЫ РАЗВИТИЯ СОВРЕМЕННОЙ ИНФОРМАЦИОННОЙ КОМПЕТЕНТНОСТИ БУДУЩИХ УЧИТЕЛЕЙ НАЧАЛЬНОЙ ШКОЛЫ - qulboyev, nodir (Физическое воспитание, спорт и здоровье, 2021)
Ushbu maqola Oliy ta’limda taxsil olayotgan bo’lajak boshlangich sinf o’qituvchilarining zamonaviy axborot komponentligini rivojlantirish masalalariga bag’ishlangan. Muallif tomonidan zamonaviy komponentlikni rivojlantirishning samarali va ilg’or usullari yoritib berilgan