JISMONIY TARBIYA DARSLARINI INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR YORDAMIDA SAMARADORLIGINI OSHIRISH YO’LLARI - Turapova, Shoxsanam (Физическое воспитание, спорт и здоровье, 2021)
Ushbu maqolada umum ta’lim maktab jismoniy tarbiya darslarida innovatsion texnologiyalari orqali o’qituvchi va o’quvchi faoliyatiga yangiliklar kiritish va uni amalga oshirishda asosan interaktiv metodlardan foydalanilishi yoritib berilgan.