JISMONIY TARBIYA VA TA’LIMDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALARNING AHAMIYATI - Nurmatov, Eldor (Физическое воспитание, спорт и здоровье, 2022)
Mustaqillikning dastlabki kunlaridan boshlab ta’lim tizimini rivojlantirish davlat siyosatining ustuvor yo`nalishi sifatida e’tirof etilgan. «Bugungi kunda oldimizga qo`ygan buyuk maqsadlarimizga,