SHERALI Ўзбекистонда 5x5 футбол спорт турини оммалаштириш орқали кўриш қобилиятида нуқсони бор шахслар ҳаракат фаоллигини ривожлантириш: Ўзбекистонда 5x5 футбол спорт турини оммалаштириш орқали кўриш қобилиятида нуқсони бор шахслар ҳаракат фаоллигини ривожлантириш - gofurov, sherali (Физическое воспитание, спорт и здоровье, 2022)
Аннотация: Мақолада, Ўзбекистонда 5х5 футбол спорт турини оммалаштириш орқали, махсус машғулот восита ва усуллари ёрдамида кўриш қобилиятида нуқсони бор шахсларни ҳаракат фаоллигини ривожлантиришга эътибор қаратилган.