Jaynarov IBO’SM o’quv mashg’ulotlari: IBO’SM o’quv mashg’ulotlari - Turayev, Doston (Физическое воспитание, спорт и здоровье, 2022)
Ixtisoslashgan bolalar o’smirlar sport maktablarida o’quv mashg’ulot jarayonlari haqida umumiy kengroq ma’lumotlar berilgan