ИЗУЧЕНИЕ ФИЗИЧЕСКОГО РАЗВИТИЯ УЧАЩИХСЯ ОБЩЕОБРАЗОВАТЕЛЬНОЙ ШКОЛЫ: KICHIK YOSHDAGI VOLEYBOLCHILARNI JISMONIY RIVOJLANISHINI O‘RGANISH - Hasanov, anvar (Физическое воспитание, спорт и здоровье, 2023)
Kalit so‘zlar: yosh voleybolchilar, jismoniy tarbiyalash, yugurish,sakrash.