ЁШЛАРНИ ХУЛҚ-АТВОРИДАГИ ТУРЛИ ПСИХОЛОГИК ҲОЛАТЛАРГА ЁНДАШУВ: ЁШЛАРНИ ХУЛҚ-АТВОРИДАГИ ТУРЛИ ПСИХОЛОГИК ҲОЛАТЛАРГА ЁНДАШУВ - hayitov, tursun (Физическое воспитание, спорт и здоровье, 2022)
Ушбу мақолада инсонни олам билан ўзаро муносабатида ҳиссий ва ақлий образлар, асослар, мулоқот жараёнлари, ҳатти-ҳаракат предметлари, эмоционал ҳолатларни қандай тушуниши борасида фикрлар келтирилган.