TA’LIM MUASSASALARIDA JISMONIY TARBIYA, SPORT TADBIRLARINING MAQSADI VA VAZIFALARI: TA’LIM MUASSASALARIDA JISMONIY TARBIYA, SPORT TADBIRLARINING MAQSADI VA VAZIFALARI - Soliyev, Farrux (Физическое воспитание, спорт и здоровье, 2024)
Ushbu maqolada ta’lim muassasalarida jismoniy tarbiya, sport tadbirlarining maqsadi va vazifalari, ularning talaba yoshlarimizni bo’sh vaqtlarini mazmunli tashkil etish tadqiq etilgan.