Ways to improve teaching methods and techniques languages in higher education institutions: Ways to improve teaching methods and techniques languages in higher education institutions - Djalmatova, Zamira (АКТУАЛЬНОЕ В ФИЛОЛОГИИ, 2021)
Ушбу мақолада олий ўқув юртларида рус тилини ўрганиш муаммолари ёритилган. Шунингдек, таълим бериш жараёнида турли усул ва усуллардан фойдаланишнинг характерли хусусиятлари таҳлил қилиган.