ЗУЛФИЯ ҲАЁТИ ВА ИЖОДИНИ ИНТЕРФАОЛ МЕТОДЛАР АСОСИДА ЎРГАНИШ - Эшниязова, Айимхан (АКТУАЛЬНОЕ В ФИЛОЛОГИИ, 2021)
Мақолада ўзбек шоираси, вафо ва садоқат тимсоли Зулфия ҳаёти ва ижодини ёш авлодга ўргатишнинг интерфаол методлари берилган. Шоира шеъриятининг мавзу ва мазмун-моҳиятини унинг биографияси ва замондошларининг хотиралари асосида ўрганиш самарали эканлиги ёритилган.