BIOLOGIYA DARSLARIDA O‘QUVCHILARNING TIZIMLI TAFAKKURINI RIVOJLANTIRISH METODIKASINI TAKOMILLASHTIRISH - Mustafaqulova, Dildora; Ismatullayev, Otabek (Научно-просветительский журнал "Наставник", 2021)
Ushbu maqolada muallif biologiya fanining mazmuni sog‘lom turmush tarsi ko‘nikmalari asosida individual uslubni tarkib toptirishning pedagogik tadqiq etilishi haqida bir qator tavsiyalar bergan. Shuningdek, pedagoglarning tayyorgarligini oshirish maqsadida “Salomatlik” daftaridan foydalanish yo‘llarini metodik ko‘rsatma sifatida bayon etgan.